У Львові та Брюховичах виявили вибухонебезпечні предмети

Сьогодні, 20 вересня, у Львові знайшли два предмета схожий на ручну гранату, а також артилерійські снаряди у Брюховичах.

Сьогодні, 20 вересня, у Львові знайшли два предмета схожий на ручну гранату, а також артилерійські снаряди у Брюховичах.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Львівській області.

В повідомленні йдеться, що о 13:51 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що під час дослідних робіт по фундаменту, на території хорової школи «Дударик» у м. Львові по вул. Коперника, 27, виявлено предмети, ззовні схожі на вибухонебезпечні.

На місце події негайно прибули рятувальники. В результаті огляду підозрілих предметів було встановлено, що дані предмети зовні схожі на 2 ручні гранати Ф-1 часів Великої Вітчизняної війни. Місце події було огороджено та виставлено охорону.

Також о 16:23 по вул. Рубінова, 1 під час земляних робіт на відкритій території було виявлено предмет, ззовні схожий на ручну гранату.

Окрім цього, о 13:24 рятувальники отримали повідомлення про те, що під час збирання грибів у сел. Брюховичі по вул. Незалежності України, на відстані 490 метрів від житлових будинків та 500 метрів від залізничної колії, виявлено предмети, ззовні схожі на артилерійські снаряди часів II Світової війни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: