У Стрию шахраї видурили в пенсіонерки 9 тисяч гривень

У Стрию зловмисники видурили у 88-річної пенсіонерки майже дев’ять тисяч гривень, пообіцявши «викупити її сина з поліції».

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

До Стрийського відділу поліції 16 вересня надійшло телефонне повідомлення від 88-річної місцевої мешканки про те, що невідомі особи шахрайським шляхом заволоділи її коштами.

Як встановили працівники поліції,  до пенсіонерки посеред ночі на стаціонарний телефон   зателефонував невідомий та повідомив, що її син потрапив до поліції. Чоловік зазначив, що цю проблему можна вирішити і її сина відпустять, якщо вона передасть їм певну суму грошей. Жінка, побоюючись нашкодити своїй дитині, діяла за вказівкою зловмисників: спочатку віддала гроші, а вже за якийсь час передзвонила до сина і з’ясувала, що жодних проблем з поліцією у нього не було. У такий спосіб зловмисникам вдалося виманити у пенсіонерки близько дев’ять тисяч гривень.

За даним фактом відкрито  кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення,  передбаченого ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: