Високопосадовці отримають премії в розмірі 100% від окладу

1460470203_39392

Державним службовцям, які займають посади державної служби категорії «А», уряд встановив премію (місячну або квартальну) за результатами оцінювання службової діяльності у розмірі до 100% посадового окладу.

Про це свідчить відповідна постанова Кабміну №624, опублікована на урядовому порталі.

«Установити премію за результатами оцінювання службової діяльності та місячну або квартальну премію державним службовцям, які займають посади державної служби категорії "А" та призначаються Кабінетом Міністрів України, у розмірі до 100 відсотків посадового окладу», - сказано в документі.

При цьому розмір премії державному секретарю Кабміну визначається керівником державної служби в Секретаріаті Кабміну за погодженням з прем’єр-міністром України відповідно до подання уряду.

Розмір премії державним секретарям міністерств (заступникам міністрів — керівникам апарату) визначається керівником державної служби у відповідному міністерстві за погодженням з міністром Кабінету міністрів України відповідно до подання члена уряду, який очолює міністерство.

Розмір премії керівникам центральних органів виконавчої влади, що не є членами уряду, діяльність яких спрямовується і координується безпосередньо Кабміном, та їхнім заступникам визначається керівником державної служби у відповідному центральному органі виконавчої влади за погодженням з першим віце-прем’єр-міністром України відповідно до подання міністра Кабінету міністрів.

Розмір премії керівникам центральних органів виконавчої влади, що не є членами уряду, діяльність яких спрямовується і координується Кабміном через відповідних членів уряду, та їхнім заступникам здійснюється керівником державної служби у відповідному центральному органі виконавчої влади за погодженням з міністром, який спрямовує та координує діяльність центрального органу виконавчої влади.

Зазначається, що постанова набирає чинності з дня її опублікування та застосовується з 1 травня 2016 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: