Чверть населення Сокаля залишилося без світла

Вчора, 20 вересня, у місті Сокаль вийшов з ладу силовий трансформатор, у зв'язку з цим без електропостачання залишилось близько 25% населення міста та населений пункт с. Поториця.

Вчора, 20 вересня, у місті Сокаль вийшов з ладу силовий трансформатор, у зв'язку з цим без електропостачання залишилось близько 25% населення міста та населений пункт с. Поториця.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

В повідомленні йдеться, що о 18:00 у м. Сокаль по вул. Яворницького, б/н, внаслідок короткого замикання на трансформаторній підстанції, вийшов з ладу силовий трансформатор 110кВ. Тимчасово без електропостачання залишилось близько 25% населення міста та населений пункт с. Поториця (повністю).

Аварійними бригадами Сокальського РЕМ проводяться роботи по відновленню електропостачання по запасній схемі, а також роботи по заміні трансформатора.

Роботи будуть продовжені із настанням світлого часу доби 21 вересня.

 

Також у м. Дрогобичі 18 вересня внаслідок аварійного відключення електроживлення на 12-ти (з 25-ти) артезіанських свердловинах водозабору «Гірне» КП «Дрогобичводоканал» було частково обмежено водопостачання населення у м. Дрогобичі (постачання води відбувалося з пониженим тиском). О 04:30 год. 20 вересня водопостачання населення у м. Дрогобичі відновлено в повному обсязі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: