«Гастролі» львівського сміття тривають

original-066fc84feb43f5bf7fa2588d8a4b6542

«АВЕ Львів» звернулася до компанії «Умвельт Україна» з проханням дозволити розвантажити сміттєвози на полігоні у Запоріжжі.

Відповідний документ оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбук депутат Запорізької міської ради Микола Білий.

«Друзі, як Вам такі новини? Гастролі львівського сміття докотилися до Запоріжжя? Мало нам пихкаючих заводів, амброзії та інших нечистот???» – написав депутат.

У листі директору ТОВ «Умвельт Україна» Крівенцову зазначається: «Внаслідок трагічних подій на полігоні твердих побутових відходів у с. Великі Грибовичі станом на сьогоднішній день підприємства-перевізники міста не мають можливості проводити захоронення відходів. Наше підприємство обслуговує не лише житловий сектор міста Львова, а також численні бюджетні організації, такі як лікарні, поліклініки, садочки та школи. Незабір відходів із вищевказаних місць їх накопичення призведе до антисанітарного стану у місті, чого ми з усіх сил намагаємося не допустити.

У зв’язку з чим просимо Вас надати допомогу у вирішенні проблеми із захороненням відходів та дозвіл на розвантаження автомобілів підприємства «АВЕ Львів» на полігоні м.Запоріжжя».

Лист датований 15 вересня.

14354944_1281142331916059_9004450073513183086_n

Нагадаємо, львівське сміття вже було помічене у Житомирі, Луцьку, Коломиї, Калуші, Рівному, Києві, Чернівцях, Дніпрі та Миколаєві.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: