Гладюк і Загарія: у мережі з’явилося відео із затриманням патрульними начальника карного розшуку

У мережі оприлюднили відео із затриманням начальника карного розшуку ГУ Нацполіції у Львівській області Миколи Гладюка, якого виручати приїхав головний поліцейський області Дмитро Загарія.

На відеоролику чітко видно, що Микола Гладюк був сам за кермом, натомість Дмитро Загарія вилаяв патрульних, які намагалися діяти за законом.

Нагадаємо, 8 вересня народний депутат Володимир Парасюк повідомив на своїй сторінці у Фейсбук про затримання Патрульною поліцією Львова начальника карного розшуку. Нардеп написав, що Микола Гладюк був напідпитку.

«Оформили за ст. 130 КУпАП. До речі їхав він з атестації, яку цього дня проходив. На захист свого друга приїхав ще один начальник, який за словами свідків теж був напідпитку. Прізвище іншого поки таємниця», – написав Парасюк.

Однак вже невдовзі стало відомо, що другом, який прибув на підмогу був не хто-небудь, а сам тимчасовий виконувач обов’язків начальника ГУ Нацполіції Львівщини Дмитро Захарія.

Того дня не вдалося отримати жодного коментаря від учасників тих подій, тобто Гладюка і Загарії. Останній посилався на сильну зайнятість. Так само мовчала і прес-служба ГУ Нацполіції. Треба віддати належне і львівським патрульним, які теж знайшли відмовки, аби не коментувати нічний скандал.

Першим, хто підтвердив нічний інцидент у Львові, була керівник Нацполіції Хатія Деканоідзе.

«Так такий факт мав місце. У нас є закон. І згідно із законом, ми повинні провести службову перевірку для того, щоб у нас була вся правова база, особливо якщо доведеться ухвалювати якісь кадрові рішення. Згідно із попередньою інформацією, яка у мене є і яка є на відео, яке теж зберігається у мене, чоловік знаходиться в алкогольному сп’янінні, і той коментар, який він дав, що він нібито не був за кермом, не відповідає дійсності. На відео теж дуже добре видно, що він був за кермом. Щойно внутрішня безпека і кадрова інспекція дадуть мені всі докази того, що там відбулося, – а ви знаєте, що це було у Львові, на заправці, – то ми будемо примати усі рішення, які потрібно», – сказала Деканоідзе.

Згодом стало відомо, що проводиться службова перевірка, однак Миколу Гладюка від посади ніхто не відсторонював.

Ми продовжуємо стежити за розвитком подій…

Відео: matsofancom

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: