Росія продовжує перекидати на Донбас військову техніку

Росія продовжує перекидати на тимчасово окуповані території Донбасу військову техніку, боєприпаси та паливно-мастильні матеріали.

 
Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

 
«Зафіксовано чергові факти перекидання з території РФ залізничним та автомобільним шляхами озброєння та військової техніки, боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів», - зазначається у повідомленні.
Зокрема, до Дебальцевого перевезли 150 тонн боєприпасів до САУ та 70 тонн до 122-мм РСЗВ «Град»; до Донецька – три танки Т-64, сім вантажних автомобілів «КамАЗ» та «Урал», чотири бронеавтомобілі «Тигр» на платформах та п’ять цистерн з паливно-мастильними матеріалами; до Іловайська – шість танків на платформах, які в подальшому переміщені у напрямку міста Харцизьк; до міста Ровеньки – 12 цистерн з дизельним пальним (600 тонн); до Амвросіївки – 27 паливозаправників.
«Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, САУ, артилерійських систем калібром понад 100-мм та 122-мм РСЗВ «Град» у районах н.п.Первомайськ, Гольмівський, Донецьк, Мануйлівка та Новоазовськ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: