ЛОДА завершила опрацювання маршрутів, які потребували оголошення конкурсу

Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації опрацював перелік усіх приміських та міжміських автобусних маршрутів, термін дії яких завершується у 2016 році.

Загалом, це близько 300 маршрутів на території області. Нові конкурси оголосять вже найближчим часом.

Як розповів в.о. директора департаменту Роман Кокотайло, йдеться про маршрути, котрі надають послуги із перевезення пасажирів на семи напрямках: Самбірському, Жовківському, Стрийському, Пустомитівському, Мостиському, Дрогобицькому та Яворівському.

Нагадуємо, що для автотранспортних підприємств, котрі подаватимуться на ці конкурси, також суттєво підвищать вимоги. Насамперед, до парку транспортних засобів перевізників та строку їх експлуатації, якості роботи на маршрутах, забезпечення належних умов праці та відпочинку водіїв.

Як наголосив Роман Кокотайло, на конкурс також не допускатимуть транспортні засоби, переобладнані з вантажних на пасажирські. Одним із критеріїв для перемоги у конкурсі на обласних автобусних маршрутах стане й наявність автобусів, пристосованих для осіб з обмеженими можливостями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: