Найскладніша ситуація зі сміттям у Залізничному, Сихівському та Франківському районі

У Львові склалася напружена ситуація з вивезенням побутових відходів, які протягом останніх двох тижнів не вивозяться з міста.

 
Як повідомили  у прес-службі Львівської міської ради, станом на сьогодні, 22 вересня, сміття зі всіх районів міста, окрім центрального Галицького району, два тижні не вивозиться.

 
«Станом на сьогодні, перевізники не мають куди вивозити сміття, наразі відсутні домовленості, куди його можна вивозити. Лише частина сміття з міста вивозиться на кілька полігонів у Львівській області. Найбільш складна ситуація у Франківському, Сихівському та Залізничному районах міста», - зазначили у прес-службі міської ради.
У відповідь на питання, як буде вирішуватися ситуація у подальшому, в мерії зазначають, що «ведеться робота з мерами міст Львівщини та України, щодо домовленостей по вивезенню сміття зі Львова».

 
При цьому, міська влада спростувала поширену у соцмережах інформацію, що в одному з мікрорайонів Львова нібито виявили захворювання на тиф, спричинене гниттям відходів.
«У Львові немає випадків захворювання на тиф. Жодних підстав говорити про поширення тифу на смітнику – немає, і це є абсурдним, адже носіями цього захворювання є люди. Випадків захворювання на черевний тиф і паратифи у місті не реєстровано», - заявив керівник Львівського обласного лабораторного центру Роман Павлів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: