У Львові виступлять найкращі трубачі світу

Печать

У рамках проекту «Музика без кордонів» у Львівській філармонії відбудеться єдиний концерт знаменитих музикантів Отто Заутера та Сергія Накарякова, повідомляють організатори.

У суботу, 1 жовтня, у Львівській філармонії у рамках Міжнародного культурного проекту «Музика без кордонів» відбудеться концерт за участі одних із найкращих та найвідоміших у світі солістів-трубачі в - Отто Заутера (Німеччина) та Сергія Накарякова (Ізраїль). Супроводжуватиме виступ знаменитих музикантів Академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів» під диригуванням неперевершеної Наталії Пономарчук. Початок – о 18:00.

Сергій Накаряков (Ізраїль) – талановитий музикант, митець від Бога, який сміливо порушує усталені правила виконання класичної музики на трубі. Його неповторна гра вражає та захоплює. Його трубі підкоряються найскладніші скрипкові партії. Про нього кажуть, що він - «Паганіні труби» та «Карузо труби». Для Накарякова не існує нічого неможливого у музиці.

Отто Заутер (Німеччина) - один із найбільш затребуваних солістів на трубі-пікколо в світі. У його творчій біографії - виступи у Лондоні, в Палаці Святого Джеймса у присутності Його Королівської Високості принца Чарльза, а також у Ватикані для Папи Римського Іоанна Павла II.

У програмі концерту трубачів Отто Заутера та Сергія Накарякова 1 жовтня у Львівській філармонії – твори Телемана, Моцарта, Пахельбеля, Баха, Генделя та Мольтера. Більше інформації про концерт та його солістів – тут: http://www.philh armonia.lviv.ua/ 10-2016/news-201 60902-1108/?lang =ua

А окрім цього, перебуваючи у Львові, Отто Заутер та Сергій Накаряков поділяться своїм музичним досвідом зі студентами та учнями – проведуть 29 та 30 вересня (від 9:00 до 13:00) майстер-класи у приміщенні Львівської середньої спеціалізованої музичної школи ім. С. Крушельницької.

Ціна квитків на концерт Отто Заутера та Сергія Накарякова 1 жовтня у Львівській філармонії – від 80 до 150 грн.

Придбати квитки онлайн можна тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: