В Україні створили платформу для спілкування сусідів

sotsplatforma-zhyteli-620x339

В уанеті запустили безкоштовний сервіс «Жителі» – платформу, яка об’єднує жителів великих будинків для комунікацій, спілкування та самоорганізації, що дає можливість створити більш комфортні умови життя.

В уанеті запустили безкоштовний сервіс «Жителі» – платформу, яка об’єднує жителів великих будинків для комунікацій, спілкування та самоорганізації, що дає можливість створити більш комфортні умови життя, пише Watcher.

Наразі на сервісі зареєстровані майже 24,5 тисячі «жителів» з понад 8 тисяч будинків. На часі – понад 13 тисяч обговорень.

Можливості сервісу дозволяють контролювати комунальні тарифи, а також стежити за тим, щоб сплачені податки йшли на благоустрій будинків та вулиць.

project-zhyteli-620x445

Реєстрація на сервісі є обов’язковою. Передбачається, що займе вона не більше 1 хвилини. Після реєстрації користувач отримає доступ до товариства жителів свого будинку і зможе бачити усіх зареєстрованих сусідів. Якщо таких судів мало, сервіс пропонує запросити жителів будинку користувача із соціальних мереж.

«Жителі» наразі працює не лише в Києві, а й по всій Україні. Найбільш активні міста – Київ, Одеса, Дніпро, Харків та Львів.

Перейти на сторінку платформи «Жителі» та зереєструватись можна тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: