Закон про вибори на Донбасі в Мінську не напрацьовується - Ірина Геращенко

Перший заступник голови Верховної Ради, представник України у підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко наголошує, що ніякий закон про вибори на Донбасі в Мінську не напрацьовується.

 
Про це інформує Уніан.

 

Про це Ірина Геращенко сказала під час брифінгу в парламенті.
«Українська сторона дуже серйозно працює над деескалацією конфлікту», - сказала депутат.
Вона наголосила, що в Мінську «ніякий закон про вибори не напрацьовується».
«В політичній підгрупі мова йде тільки про модальності виборів і ніякого компромісу по жодній з модальностей не досягнуто», - сказала Геращенко.

спеціальний представник ОБСЄ у Тристоронній контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі Мартін Сайдік заявив, що робоча підгрупа з політичних питань обговорює питання проведення виборів на Донбасі за формулою, запропонованою міністром закордонних справ Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром.

«У робочій групі з політичних питань обговорювались модальності місцевих виборів в ОРДО і ОРЛО за так званою «формулою Штайнмаєра», а також питання амністії», - заявив Сайдік.
Нагадаємо, 27 січня 2016 року представник Російської Федерації у контактній групі Борис Гризлов заявив, що внесення змін до Конституції України має передбачати надання «особливого статусу» тимчасово окупованим Росією територіям на Донбасі на постійній основі за «формулою Штайнмаєра».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: