Паралімпійєць Андрій Демчук у жовтні матиме помешкання, - Садовий

dsc5754-f6ad57adc64cc7dbae5244117b801593

Сьогодні, 23 вересня, міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся із чемпіоном 15-ї літньої паралімпіади з фехтування на візках Андрієм Демчуком.

Під час зустрічі міський голова вручив паралімпійцю Золотий герб міста Львова, а також обговорили питання купівлі квартири за кошти міста. Також на зустрічі були присутні Ольга Тарнакіна, директор ДЮСШ №2, в якій займається Андрій Демчук, та його тренер. Мер додав, що місто інвестує 1 млн грн в ДЮСШ №2, в якій займається Андрій Демчук. Ще на 500 тис грн планують закупити спортивний інвентар.

«У нас є добра традиція, що за олімпійське золото ми виділяємо квартиру. Ми сьогодні вже переговорили з Андрієм, з його дружиною, яка квартира бажана, в якому районі. Ми починаємо цю процедуру, в рамках жовтня Андрій вже буде мати помешкання, ключі від нової квартири. Вчора ми віддали ключі Тарасу, який привіз олімпійську медаль.

«Я дуже дякую за таку нагороду, за таку обіцянку. Це дуже приємний для мене подарунок. Якщо чесно, то я навіть не очікував такого, хоча я знав про таку традицію, але я паралімпієць і десь, можливо, не завжди звертають таку увагу, як на олімпійців», - відзначив Андрій Демчук, чемпіон 15-ї літньої паралімпіади з фехтування на візках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: