Садовий намагається домовитися з малехівцями

«Ми продовжуємо працювати з громадою для пошуку компромісного рішення», - А. Садовий про перемовини з громадою Малехова

Міський голова Львова Андрій Садовий у традиційному відеозверненні розповів про ситуацію з вивезенням сміття у місті. Також мер прокоментував процес переговорів з громадою Малехова.

«Сьогодні у зверненні кілька коментарів щодо критичних ситуацій і оперативна інформація з ремонту доріг.

Для початку по ситуації зі сміттям. Місто продовжує працювати в дуже напружених умовах. Понад 120 днів ми знаходимось у сміттєвій блокаді. Компанії-перевізники з різною ефективністю виконують свою роботу і не у всіх районах ситуація є добра.

Як вам відомо, минулого тижня Львів зробив офіційну публічну пропозицію громаді Малехова щодо вирішення питання з полігоном. Ми готові провести повну рекультивацію та закриття Збиранки протягом чотирьох років, а також запропонували громаді села дуже серйозний пакет інвестицій в інженерну та соціальну інфраструктуру села. За цей час місто повинно не лише закрити старий полігон, але й збудувати новий сучасний завод з глибинної переробки сміття.

Буду відвертий – громадська думка в Малехові наразі не на нашу користь.

Роки непорозумінь породили певну недовіру. Тому наше завдання зараз - донести до громади Малехова максимально об’єктивну інформацію щодо проекту рекультивації. Ми продовжуємо працювати з громадою для пошуку компромісного рішення», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: