Завтра у Львові «гірники» зустрінуться з луцькою «Волинню»

Arena Lviv
Arena Lviv

У 9-му турі чемпіонату України «гірники» зустрінуться з луцькою «Волинню».

 

«Оранжево-чорні» очолюють турнірну таблицю, випереджаючи «Зорю» й «Динамо» на 5 та 6 очок відповідно. Цей проміжний результат – головний мотивувальний фактор для команди Паулу Фонсеки. «Шахтарю» необхідно перемагати, щоби комфортно почуватися в чемпіонських перегонах.

22 вересня «гірники» працювали на базі «Святошин». За індивідуальною програмою займались Антон Каніболоцький, В’ячеслав Шевчук, Марсіо Азеведо, Ярослав Ракицький і Дарійо Срна. Капітан «оранжево-чорних» уже повернувся до пробіжок.

Через жовті картки, зароблені в ході чемпіонату, майбутній поєдинок пропускатиме півзахисник донеччан Фред.

Лучани набрали 5 очок у восьми турах і посідають передостаннє місце в таблиці. «Волинь» – одна з двох команд, які в цьому чемпіонаті забили менше за інших (6 м’ячів). У поточному сезоні підопічним Віталія Кварцяного вдалося заробити очки в поєдинках із «Зіркою», «Олімпіком» та «Олександрією». При цьому «Дніпру», «Сталі», «Динамо», «Чорноморцю» й «Ворсклі» вони поступилися.

Відзначимо, що цієї середи, 21 вересня, «Волинь» провела матч 1/16 фіналу Кубка України. Луцька команда перемогла донецький «Олімпік» з рахунком 2:1 на своєму полі.

Зустріч із «Шахтарем» через дискваліфікацію пропускатиме словенський захисник Міха Горопевшек, який грав без замін у сімох попередніх турах.

Придбати квитки на матч «Шахтар» – «Волинь» можна в касах стадіону, онлайн на shakhtar.com і сайтах-партнерах (kasa.in.ua, internet-bilet.ua, esport.in.ua, tickethunt.net), а також у роздрібній торговельній мережі Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: