Фахівці нагрянуть на Донбас для оцінки безпекової ситуації

Перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Александр Хуг 25-28 вересня планує відвідати Донбас, щоб оцінити ситуацію з безпекою, а також закликати всі зацікавлені сторони сприяти миру і нормалізації ситуації на сході України, передає 112.ua.

Перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Александр Хуг 25-28 вересня планує відвідати Донбас, щоб оцінити ситуацію з безпекою, а також закликати всі зацікавлені сторони сприяти миру і нормалізації ситуації на сході України, передає 112.ua. 

Як зазначено у повідомленні, фахівець відвідає Донецьку і Луганську області, зустрінеться з командами СММ, проведе зустрічі з представниками Спільного центру з контролю та координації та іншими співрозмовниками. Він направив запит на зустріч з керівництвом збройних формувань у Донецьку та Луганську, щоб обговорити обмеження свободи пересування СММ ОБСЄ та інші перешкоди у виконанні мандата Місії, а також обговорити ситуацію з безпекою в районі і виконання Мінських угод.

Наголошується, що Хуг також відвідає три ділянки розведення сил і засобів, а саме: в районі Золотого, Станиці Луганської, Петрівського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: