Одеська військова академія купує ринги для «боїв без правил»

Військова академія Одеси має намір придбати два рингу для проведення боїв і тренувань за стандартом ММА - змішаних бойових мистецтв, вони ж «бої без правил» (хоча правила в них є). Відповідний тендер оголошений в системі ProZorro.

Військова академія Одеси має намір придбати два рингу для проведення боїв і тренувань за стандартом ММА - змішаних бойових мистецтв, вони ж «бої без правил» (хоча правила в них є). Відповідний тендер оголошений в системі ProZorro, пише InfoResist.

Очікувана вартість покупки - 89 тисяч гривень. За ці гроші вуз хоче отримати восьмикутний і чотирикутний ринги, один з м'яким захистом, другий - без нього. На нових майданчиках будуть тренуватися курсанти факультетів ВДВ і розвідки, йдеться в повідомленні.

ММА - повноконтактний бій із застосуванням ударної техніки та боротьби як в стійці (клінч), так і на підлозі (партер). Бійці б'ються руками і ногами, використовують різні захоплення. Прийоми запозичені з інших видів єдиноборств - боксу, кікбоксингу, муай тай, карате, вільної боротьби, дзюдо, самбо, джиу-джитсу.

Військова академія Одеси є єдиним вищим військовим навчальним закладом України, який готує офіцерів військової розвідки, Сил спеціальних операцій, високомобільних десантних військ і морської піхоти ВМСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: