Поранена дівчина-патрульна померла

У Дніпрі під час операції померла дівчина-патрульна, яку поранили під час нападу. Про це повідомили у 16-ій міській лікарні.

У Дніпрі під час операції померла дівчина-патрульна, яку поранили під час нападу. Про це повідомили у 16-ій міській лікарні, передає УНН.

Як розповіли лікарі, куля у дівчини застрягла в хребті, викликали нейрохірургів на консиліум, і вона загинула на операційному столі.

Нагадаємо, перший заступник Голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції Вадим Троян уточнив ім'я підозрюваного в убивстві патрульного поліцейського в Дніпрі.

Нагадаємо, сьогодні вранці екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки «Citroen» за порушення правил дорожнього руху. Водій автівки почав чинити опір працівникам поліції, а потім здійснив декілька пострілів та зник з місця пригоди. Співробітник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення.

На місце виїхали перший заступник Голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції Вадим Троян та начальник Департаменту карного розшуку Нацполіції Дмитро Головін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: