Тігіпко викупив бізнес у голландців

Голландська страхова компанія Aegon залишила український ринок. 100% акцій свого бізнесу в Україні голландці продали українській групі ТАС

. Про це йдеться у прес-релізі компанії Aegon, інформує Голос Америки.

«TAS Group об'єднає бізнес Aegon Life Ukraine з власним бізнесом в сегменті страхування життя під брендом ТАС Life, - йдеться у повідомленні. - Всі існуючі договори з клієнтами будуть продовжувати свою дію на колишніх умовах».

Умови угоди купівлі-продажу сторони вирішили не оприлюднювати.

Засновником і основним акціонером Групи ТАС та її керуючої компанії є відомий бізнесмен та політик Сергій Тігіпко. Напередодні він продав свій страховий бізнес на Кіпрі.

У січні цього року український ринок лишила американська компанія American Groupon Inc, що займалась онлайн-комерцією.

У березні 2015 року з українського ринку пішла голландська нафтовидобувна компанія Shell, яка мала амбіційні плани видобувати енергоресурси у Харківській та Донецькій областях.

Американський Chevron, що мав плани видобувати у Західній Україні сланцевий газ, лишив ринок у липні 2015 року.

У страховому бізнесі українську частку продав німецький страховик Talanx International AG (у 2015 році) та одна з найбільших в світі страхових компаній італійська Generali Group, що володіла в Україні компанією «Гарант-Авто».

Найбільший у світі дешевий авіаперевізник Wizz Air лишив Україну минулого року, утім три місяці тому, у травні, повідомив про намір повернутись на український ринок, як тільки ситуація в Україні стабілізується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: