Трамп – найгірший кандидат, якого висувала велика партія, – The New York Times

Впливова американська газета The New York Times виступила на підтримку кандидатки на посаду президента США Гілларі Клінтон у передвиборчій боротьбі, закликавши виборців голосувати за представницю Демократичної партії.

Впливова американська газета The New York Times виступила на підтримку кандидатки на посаду президента США Гілларі Клінтон у передвиборчій боротьбі, закликавши виборців голосувати за представницю Демократичної партії, інформує Німецька хвиля.

У редакційній статті числа, яке вийшло в суботу, 24 вересня, видання відзначило «інтелект, досвід і відвагу» Клінтон. Сьогоднішній світ бореться з такими викликами як війна, тероризм, а також з тиском через глобалізацію, зазначає газета. На думку видання, Клінтон проаналізувала ці проблеми і «точно зважила відповіді на них».

У той же час суперника Клінтон - представника Республіканської партії Дональда Трампа - газета називає «найгіршим кандидатом, якого висувала велика партія в сучасному американському суспільстві». The New York Times вважає, що Трамп не розкриває інформації ні про себе, ні про свої плани, а натомість обіцяє своїм виборцям «небо на землі».

При цьому видання наголошує, що виборці мають підтримати Клінтон не лише тому, що вона є альтернативою Трампу. Натомість вони мають зрозуміти, з якими проблемами зіштовхнулася їхня країна, і оцінити здібності Клінтон, щоб їх вирішити, пише газета.

Стаття із закликом підтримати Клінтон у The New York Times вийшла незадовго перед першими теледебатами між Клінтон і Трампом, які мають відбутися у понеділок, 26 вересня. Головні опоненти передвиборчих перегонів уперше зійдуться разом на одній сцені в університеті Хофстра у Нью-Йорку.

Вибори президента США мають відбутися 8 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: