Чергову порцію російської техніки передано на Донбас, – розвідка

Росія продовжує постачати озброєння і військову техніку на окуповану територію Донбасу.

 
Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Facebook.

 
«Командування ЗС РФ продовжує постачання озброєння та військової техніки, а також матеріально-технічних засобів підпорядкованим з’єднанням та частинам 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ з території Росії», - йдеться в повідомленні.
Зокрема, за даними розвідки, до н.п. Харцизьк із Росії прибуло шість цистерн з пально-мастильними матеріалами, три танки Т-80, два бронеавтомобілі «Тигр», два автомобілі зв’язку (на базі «КамАЗ»);
У напрямку н.п. Донецьк та Амвросївка зафіксовано переміщення змішаних колон військової техніки (50 одиниць, у т.ч. три реактивні системи залпового вогню).
Крім того, на Маріупольському напрямку до району н.п. Октябрь переміщено снайперську групу 100-ї окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. Проведено ротацію передових підрозділів 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ.
На Донецькому напрямку, як зазначає українська розвідка, противником до вищого ступеня бойової готовності приводились: гаубичний самохідний артилерійських дивізіон окремої артилерійської бригади (Донецьк) та передові підрозділи 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК ЗС РФ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: