ЛМР виділить 8 мільйонів на реконструкцію дев'ятиповерхівки для проживання ВПО

У Львові проведено передтендерну конференцію Українського фонду соціальних інвестицій щодо реконструкції гуртожитку для проживання внутрішньо переміщених.

22 вересня відбулась передтендерна конференція Українського фонду соціальних інвестицій (УФСІ) та Львівського міського центру  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо реалізації спільного проекту зі створення умов для проживання внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Участь у конференції взяли - голова Агенції по впровадженні (АпВ), інженер із впровадження Львівського регіонального представництва УФСІ, члени АпВ, консультанти, представник Львівської міської ради, а також потенційні підрядники, які  представили 5-ть будівельних організацій. Всі учасники заходу оглянули поверхи будівлі, внутрішні та підвальні приміщення, побували на даху, обстежили стан покрівлі.

«Це перший гуртожиток для переселенців у Львові. Окрім проживання там буде можливість отримати фахову юридичну та психологічну допомогу, а  також взяти участь у тренінгах та семінарах. Всього на облаштування дев’ятиповерхової будівлі передбачено 22 млн. грн., Львівська міська рада виділяє 8 млн. грн на виконання інших видів робіт та організовує окремий тендер», - коментує Оксана Рубай, голова АпВ, директор Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Під час конференції підрядники зацікавлені у об’єкті поспілкувались із працівниками Фонду з’ясувавши технічні питання, ознайомились із умовами та вимогами УФСІ, дізнались особливості тендерної процедури та отримали тендерну документацію для участі в конкурсі, а також продивились проектну документацію, види та обсяги робіт.

«Оскільки є гостра потреба у такому житлі, планується виконати великий обсяг робіт у якомога  стислі терміни. Роботи будуть виконуватися за грантові кошти Німецького уряду через Банк розвитку KfW. Окрім монтажно-будівельних робіт плануються витрати на здійснення авторського та технічного нагляду за виконанням робіт, на навчання фахівців (заплановані тренінги "Енергоефективність в закладах соціальної сфери" та “Соціально-економічні аспекти інтеграції ВПО в місцеве середовище”), і, звичайно, на ризики», - зазначає Надія Костіна, консультант УФСІ із соціальних питань.

Нагадуємо, тендерну документацію можна отримати у м. Львові за адресами: вул. Липинського, 11, 1-й поверх, кімн. 1б (УФСІ) та вул. Менделєєва, 8 (ЛМЦ СССДМ). Пропозиції ж повинні бути доставлені за адресою АпВ, на вул. Менделєєва, 8, не пізніше, ніж 11:00 год. 10 жовтня 2016 р., після чого вони будуть розкриті у присутності всіх наявних учасників тендеру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: