У Львові судитимуть контрабандиста наркотиків

Прокуратурою Львівської області складено і направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про контрабанду наркотичних засобів та небезпечних психотропних речовин.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювалось слідчим відділом СБ України у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури області.

Встановлено, що мешканець м. Львова у грудні 2015 року прямуючи з Арабської Республіки Єгипет авіарейсом сполученням «Хургада-Львів» у валізі серед особистих речей перемістив контрабандним способом через митний кордон України особливо небезпечні наркотичні засоби та психотропні речовини.

Крім того, в ході обшуку його помешкання правоохоронці виявили незаконне зберігання понад 36 грамів (в особливо великих розмірах) особливо небезпечних психотропних речовин, без мети збуту.

Як наслідок, вказаному чоловіку повідомлено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів) та ч.3 ст.309 (незаконне зберігання психотропних речовин без мети збуту) КК України.

Державне обвинувачення у суді підтримуватиме прокуратура Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: