В Україні після вбивства патрульних настав переломний момент, - Деканоідзе

Керівник Національної поліції України Хатія Деканоідзе вважає, що в Україні після вбивства патрульних у Дніпрі настав переломний момент.

Про це вона заявила під час церемонії нагородження водія маршрутки Валерія Тімоніна, який намагався зупинити вбивцю поліцейських у Дніпрі, пише УНІАН.

«Вчора і сьогодні, я думаю, у нас настав переломний момент у країні. Поліцейський – це людина, яка представляє державу, поліцейський – це людина, яка захищає державу і захищає вас, мої дорогі українці. Поліцейський – це людина, яка діє в рамках закону», - наголосила Деканоідзе.

«Чому я кажу, що вчора у нас настав переломний момент у країні, я дуже сподіваюся, що ви, дорогі українці, будете думати про те, яка нам потрібна країна: цивілізована чи бандитська», - сказала Деканоідзе.

«Артем (загиблий поліцейський Артем Кутушев – ред.) хотів перевірити документи, і коли бандит вирішив, що той реально дізнається, що він у розшуку і рецидивіст, то тоді вже почав стріляти. Я дякую всім тим, хто відпустив своїх синів і доньок служити в Національну поліцію України, я дякую вам, тому що ви не побоялись протистояти (бандитам – ред.)», - сказала керівник Нацполіції.

Нагадаємо, вранці 25 вересня зловмисник застрелив патрульного поліцейського, який зупинив його авто за порушення правил дорожнього руху, та поранив його напарницю. Згодом поранена патрульна померла під час операції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: