Як «Львівтеплоенерго» готується до опалювального сезону

Станом на п'ятницю, 23 вересня, акти готовності будинку до зими підписані у 1398 будинків, які обслуговує це теплопостачальне підприємство. Це 86% від загальної кількості.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Для того, щоб не виникало проблем із подачею опалення, враховуючи позитивну минулорічну практику, з другої половини вересня ми розпочинаємо поетапне заповнення теплових мереж і внутрібудинкових систем опалення. Це дозволяє розвантажити процес заповнення, та, в разі виявлення якихось пошкодження у внутрібудинкових системах, їх можна буде ліквідувати. Для того, щоб заповнити водою внутрібудинкову системи, необхідно, щоб будинок був технічно готовим. Про це свідчить підписаний акт готовності будинку до зими. На сьогодні такі акти підписані у 1398 будинків житлового фонду. З них вже заповнені водою 595 будинків.

Найнижчий відсоток актів готовності в будинків ОСББ та відомчих будинків.

Найкраща ситуація у будинків ЛКП.

Тому звертаємося до власників будинків, які ще не підготували свої будинки до зими, якнайшвидше вирішити ситуацію і забезпечити технічну готовність будинків до опалювального сезону», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Щодо актів готовності бюджетних установ, то із 195 закладів освіти акти готовності мають 147 споживачів, заповнено водою 52. Із 51 закладу медицини акти мають 34 споживачі, заповнено 21.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: