Як Трамп намагається сподобатися Росії

3tergdhyt

Сьогодні, 26 вересня, республіканець Дональд Трамп та представниця від демократів Гілларі Клінтон зійдуться у словесному поєдинку на телебаченні. Результат дискусії, яка триватиме 90 хвилин, матиме значний вплив на виборців. Пропонуємо огляд основних висловлювань республіканця про Україну, Крим та санкції проти Росії.

Нагадаємо, що раніше Трамп неодноразово наголошував, що у разі його обрання на посаду президента, він обіцяє переглянути питання про визнання Криму російською територією. А також зазначав, що може зняти санкції проти Росії.

Що говорив Трамп про Україну та Росію

В передвиборчій компанії Трамп заявив, що мешканці Криму хочуть жити в Росії, а не в Україні. Також з особливою симпатією мільярдер говорив про Путіна, мовляв, він кращий президент, аніж Барак Обама. А у разі його обрання обіцяв налагодити відносини з Росією.

Як у США оцінюють слова Трампа

Так склалося, що заяви Трампа про Крим суперечать офіційній програмі Республіканської партії. Нагадаємо, що республіканці не лише не націлені скасовувати санкції проти Росії, а й мають намір їх продовжити, а також не ставлять під сумнів те, що Крим повинен бути українським.

До слова, президент України Петро Порошенко назвав висловлювання Трампа передвиборчою риторикою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: