Хто свердлить дірки для навушників у нових iPhone 7?

maxresdefault

Мрієте про новенький iPhone 7, але сумніваєтеся, як улюблений ґаджет тепер працюватиме без такого звичного роз'єму для навушників?

Про це пише ВВС.
Для тих, кому нововведення Apple здається надто вже передовим, умільці пропонують швидке рішення - самостійно просвердлити заповітний 3,5-міліметровий «джек» на тому місці, де він мав би бути, а його там немає.
Звучить абсурдно? Так воно і є!
Проте схоже, що глузливий відео-туторіал на YouTube все ж переконав когось із своїх 11 мільйонів глядачів у протилежному.

Його автор - мешканець сонячної Каліфорнії, українець за походженням Тарас Максимук - почав отримувати безліч коментарів із обуреннями і скаргами від горе-глядачів. І хоч деякі з них, схоже, також лише жартують, інші, цілком ймовірно, могли й справді повестися на розіграш.

 
Якщо айфон починає блимати...
«Без жартів, люди скаржаться мені на те, що вони просвердлили роз'єм для навушників у своїх iPhone 7», - написав у Twitter Максимук, спеціаліст із «руйнування технологій задля задоволення».
Щороку приблизно у цей час, коли Apple запускає у продаж новий вигадливий девайс, і без того безмежна кількість відео-туторіалів на YouTube поповнюється новими покроковими інструкціями про те, як вирішити ту чи іншу проблему.
Не можете щось вимкнути чи ввімкнути у новому смартфоні? Цілком ймовірно, що хтось в інтернеті уже зняв про це відео.

 
Тож не дивно, що вже 17 вересня, невдовзі після офіційної презентації iPhone 7, на YouTube з'явилося відео каліфорнійсько-українського блогера про те, як «вирішити» проблему відсутності стандартного «джека» у нових телефонах.

Якщо ваш «айфон» починає раптово блимати у процесі - не лякайтеся, «це абсолютно нормально», каже приємний голос на тлі рук, що закріплюють новенький iPhone у лещата.

 
«Це означає, що ви на шляху до отримання нового роз'єму для навушників», - продовжує голос, поки руки наближають до смартфона електросвердло.
Кілька секунд свердління - і автор відео вмикає у нову жадану дірку дротові навушники. Проте музика, іронічно, починає лунати із динаміків.
Таке відео - як ніяк не дивина для блогера, який раніше вже перевіряв, чи виживе iPhone у мікрохвильовці (не виживе) і в ємності з рідким азотом (також ні).
Дивно лише те, чи справді хтось міг сприйняти це серйозно?

Додаткова карта пам'яті і HDMI
Та чому зупинятися лише на роз'ємі для навушників? Дехто з коментаторів під відео-інструкцією радить іти далі - свердлити щонайменше другу дірку, щоб, наприклад, можна було поділитися прослуховуванням улюбленої музики із другом.

 
Але й «джеки» - лише початок. Користувачі Apple часто скаржаться на відсутність можливості приєднати зовнішню карту пам'яті до своїх ґаджетів. Але якщо можна просвердлили роз'єм (чи роз'єми) для навушників, чому не можна власноруч змайструвати слот для додаткових кількох гігабайтів пам'яті, якої завжди так не вистачає?
А якщо трохи краще розібратися, то чому б не спробувати «додати» до свого смартфона і повноцінний HDMI-порт, щоб вже точно приєднати його до телевізора? Ви тільки уявіть!
А щоб змити металеву стружку, що залишиться після таких маніпуляцій, чи можна використати відбілювач? І взагалі, чому мій «айфон» тепер не працює?! Коментарі під цим глумливим відео, схоже, створюють власну суб-реальність.

 
Та насамкінець давайте, зрештою, дамо слово краплині здорового глузду, що намагається протиснутися через цю постмодерну завісу. Пригадаємо, що це може бути не так уже й смішно, якщо врахувати, що деякі люди й справді зруйнували свої новенькі телефони, повівшись на цей розіграш.
І звісно, будь ласка, не намагайтеся повторити це вдома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: