Перші теледебати Клінтон і Трампа: хто переміг (Фото)

160927043349_cn_us_debate_trump_clinton_end_640x360_ap_nocredit

Гілларі Клінтон виглядала впевненіше за Дональда Трампа на перших дебатах двох головних кандидатів у президенти США, відзначають спостерігачі.

Кандидатові від демократів вдалося звести на свою користь закиди опонента щодо відсутності витримки, тоді як кандидат від республіканців не зміг повною мірою скористатися, наприклад, скандалом з електронними листами пані Клінтон, який виринув у дебатах лише ненадовго.

Також переважна більшість телеглядачів американського телеканалу CNN присудила кандидатові від Демократичної партії Хілларі Клінтон перемогу в дебатах з республіканцем Дональдом Трампом.

Згідно з опитуванням телеканалу, проведеним одразу після дебатів, переконливу перемогу в них здобула Клінтон - так вважають 62% опитаних. За Трампа висловилися 26%.

Опитування громадської думки напередодні теледебатів увечері 26 вересня показали, що Клінтон випереджає Трампа з невеликим відривом. Згідно з опитуванням Reuters і соціологічної служби Ipsos - на чотири процентних пункти. За неї готові були проголосувати 41% ймовірних виборців.

За даними опитування, на яке посилається Бі-бі-сі, екс-держсекретар випереджає мільярдера всього на 2%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: