У Львівській облраді перерозподілили 5,5 мільйона депутатських допомог

Депутати Львівської облради внесли зміну до обласного бюджету за якою 4,5 мільйона гривень, які були призначені для одноразових виплат малозабезпеченим громадянам переспрямувати на інші потреби, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Депутати Львівської облради внесли зміну до обласного бюджету за якою 4,5 мільйона гривень, які були призначені для одноразових виплат малозабезпеченим громадянам переспрямувати на інші потреби, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Зокрема, 1,5 мільйона гривень підуть на одноразові виплати бійцям добровольчих батальйонів, по одному мільйону гривень отримають Львівська обласна клінічна лікарня та «ОХМАТДИТ», ще по 500 тисяч спрямують Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Під час обговорення було зачитано звернення бійців батальйонів «Карпатська січ» та ОУН із закликом не зменшувати кошти, на які виділенні депутатські допомоги, а фінансування для виплат бійцям добровольчих батальйонів шукати в інших джерел.

Також пролунала пропозиція, щоб 1 мільйон гривень замість охорони здоров'я спрямувати на забезпечення інтернету для сільських шкіл. Втім обидві пропозиції не набрали достатньої кількості голосів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: