У Львові патрульні ганялися за п’яним водієм фури

14520612_1599587100343056_6278377033254048774_n

Патрульні наздогнали та заблокували нетверезого водія фури.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Уночі, близько 1-ої години, патрульні помітили вантажівку, яка їхала з вимкненими фарами на вулиці Личаківській. Інспектори вирішили зупинити автомобіль, проте водій не відреагував на подані світлові і звукові сигнали та продовжив рух. Під час переслідування, він перетнув подвійну суцільну лінію та виїхав на зустрічну смугу.

На вулиці Липинського кілька екіпажів заблокували транспортний засіб порушника.

Чоловік довго не виходив з кабіни водія та ігнорував вимоги поліцейських. Очевидці події намагались допомогти патрульним та надали пояснення. Патрульним вдалося витягнути його з автомобіля.

Громадянин знаходився за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Від перевірки на стан сп‘яніння відмовився. Чоловік вживав нецензурну лайку та поводив себе агресивно.

Інспектори склали на порушника протоколи за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, за ігнорування вимоги поліцейського про зупинку та за хуліганство. А також постанову за керування транспортним засобом з вимкненими фарами, відсутність посвідчення водія, перетин подвійної суцільної смуги та рух по зустрічній смузі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: