Замах на бізнесмена Копитка розкрито, – журналіст (оновлено)

Замах на львівського бізнесмена, власника ПАТ «Львівський холодрмбінат» Богдана Копитка розкрито, а виконавців затримано.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив журналіст Микола Савельєв.

«РОЗКРИТО замах на Богдана Копитка. ВИКОНАВЦІВ затримано. О 15.00 з цього питання Дмитро ЗАГАРІЯ і Юрій Квятківський дають прес-конференцію. ЯКЩО ЦЕ ПРАВДА - то силовики надзвичайні молодці», – написав Микола Савельєв.

Нагадаємо, 29 серпня у Старому Селі підірвали позашляховик Богдана Копитка, у якому було четверо людей, троє з яких загинули. Самого ж Копитка в автомобілі не було.

«За даними Департаменту карного розшуку Національної поліції України, скоріш за все, мова йде про кримінальну боротьбу за вплив між організованими злочинними групами у регіоні. На місці працює керівництво ГУ Національної поліції Дмитро Загарія, туди ж виїхав і начальник кримінальної поліції Вадим Троян», – повідомив тоді речник МВС Артем Шевченко.

Натомість, чотири дні тому т.в.о. начальника ГУ Нацполіції у Львівській області Дмитро Загарія в інтерв’ю Дивись.info так прокоментував ситуацію із слідством у справі Копитка: «Що стосується роботи по розкриттю цього убивства і замаху на вбивство Копитка чи інших громадян, я заборонив будь-кому коментувати цю роботу, оскільки та інформація, яка у нас є в наявності… я заборонив колегам коментувати будь-що поза межами матеріалів кримінального провадження. Не буду я коментувати і вам, вибачайте, ціна питання занадто велика».

Утім, останньої миті анонсовану прес-конференцію скасували через незавершені заплановані заходи слідчо-оперативної групи.

«Прес-конференцію відміняю оскільки слідчо-оперативна група не встигає завершити заплановані заходи. Вибачайте, про час проведення брифінгу повідомимо додатково. Дякую за розуміння», – написав Загарія.

І додав: «Прошу усіх, не впадайте в істерику, інформація буде Вам надана, майте хоч трохи терпіння і не пишіть ніяких дурниць та власних фантазій. Ще раз дякую за розуміння».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: