Громадських активістів Львівщини запрошують у робочу групу при управлінні Нацполіції

При обласному управлінні Нацполіції буде створено робочу для співпраці і координації з громадськістю.

Про це під час прес-конференції у Львові  повідомив радник міністра внутрішніх справ України Володимир Мартиненко, пише ІА Дивись.info.

За його словами в такий спосіб громадськість залучатимуть до діяльності обласного управління а також до обговорення нормативно-правових актів, які  стосуються роботи МВС. Радник міністра також провів з громадськістю.

«За результатами зустрічі хочемо створити робочу групу зі співпраці і взаємодії з органами, що координуються міністром внутрішніх справ у Львівській області. До цієї робочої групи увійдуть абсолютно усі представники громадянського суспільства, які виявлять бажання. Ця робоча група буде співпрацювати з усіма управліннями, які є у Львівській області. Нам треба зворотній діалог, конструктивну критику, щоб в нас було зворотне сприйняття всіх тих змін, які відбуваються у структурі. Тих, хто буде мати бажання, ми долучимо до роботи громадської ради в форматі експертів. Крім того, ми будемо долучати всіх учасників робочої групи до громадських обговорень нормативно-правових актів, які регулюють роботу всіх відомств і МВС та до ініціювання якихось нових нормативно-правових актів», – розповів Володимир Мартиненко.

За його словами робоча група має бути створена приблизно за два тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: