У горах на Львівщині прикордонники шукали двох підлітків

Вчора, під час моніторингу українсько-польської ділянки кордону, прикордонники відділу «Лопушанка» виявили двох невідомих, які перелізли загороджувальний паркан та прямували в бік Польщі.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Наряд вжив заходів до затримання невідомих, викликав групу реагування з відділу прикордонної служби, черговий якого також проінформував польських колег щодо можливого порушення спільного кордону.

Пізніше з’ясувалось, що невідомими виявились місцеві хлопчаки, 14-ти та 15-ти років, які проживають в селі Хащів, Турківського району, і які навмисно перелізли паркан із власної цікавості.

«Хлопців відвезли на підрозділ та напоїли гарячим чаєм із фірмовою солдатською випічкою. З’ясувавши хто вони і звідки – повідомили батьків «юних натуралістів», - останні, після чаювання із солдатами строковиками, розповіли що перелізти паркан їх спонукало бажання зафільмувати стадо диких оленів. Звісно що такі режисерські «подвиги» підлітків не є законними, однак начальник прикордонного підрозділу обмежився зауваженням для хлопчаків та попрохав матерів, які невдовзі приїхали з документами хлопців на відділ, провести виховну роботу з ними», - йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: