Заступник Луценка відбув до Нідерландів на оприлюднення результатів щодо Boeing 777

Перший заступник генерального прокурора України Дмитро Сторожук відбув з робочим візитом до м. Гаага (Королівство Нідерланди) для участі у міжнародній прес-конференції за результатами розслідування авіакатастрофи літака рейсу MH 17 «Малайзійських авіаліній».

Про це повідомили в Управлінні зв`язків із громадськістю та ЗМІ Генпрокуратури України, пише УНІАН.

«У середу, 28 вересня 2016 року, на міжнародній прес-конференції міжнародна спільна слідча група оголосить попередні результати розслідування у кримінальному провадженні авіакатастрофи літака «Боінг», яка трапилася 17 липня 2014 року», - йдеться в повідомленні.

Результати роботи міжнародної спільної слідчої групи, до якої входять представники п’яти країн - Нідердандів, Австралії, Малайзії, Бельгії та України, буде оголошено близько 14.00 год. за київським часом, зазначили в ГПУ.

Як повідомляв УНІАН, Літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, який виконував рейс MH17 з Амстердама до Куала-Лумпур, було збито 17 липня 2014 року над територією Донецької області, яка контролюється терористичною організацією «ДНР».
Загинули 298 осіб, які перебували на борту. Пасажирами рейсу були громадяни 10 країн. Більшість загиблих (196 осіб) – громадяни Нідерландів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: