Механізм по забезпеченню учасників АТО земділянками у Львові напрацюють за 2 тижні

Забезпечити усіх учасників АТО земельними ділянками у Львові або ж використати принцип монетизації, – таку мету поставили перед собою депутати Львівської міської ради. Механізм вирішення цього питання міжфракційна депутатська група з питань АТО запропонує за 2 тижні.

Про це повідомляє Інформаційний портал депутатів ЛМР.

«Нами проводиться робота і ми розуміємо, що сьогодні в нас на квартирній черзі перебуває 2200 учасників АТО. Ми прагнемо не зробити якесь певне точкове вирішення питань для перших 100, 300 чи 500 людей. Маємо запропонувати вирішення питання абсолютно для всіх хлопців, незалежно від того, чи вони сьогодні мають можливість бути присутніми тут, чи вони мають можливість і бажання у даний момент перебувати на Сході України, боронити цей кордон і давати нам можливість працювати», – зазначила Олена Пасевич, член міжфракційної групи з питань АТО, депутат у Львівській міській раді.

Відтак, міжфракційна група поставила перед собою завдання за 2 тижні запропонувати програму, яка до 2020 року дозволить комплексно вирішити проблему абсолютно усіх учасників АТО, хто на сьогоднішній момент перебуває на квартирній черзі.

Нагадаємо, на сьогодні чинним лишається право забезпечення учасників АТО квартирами взамін земельних ділянок, оскільки в місті вільних земельних ділянок для усіх учасників бойових дій, АТО/мешканців міста Львова немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: