В Івано-Франківській області виявили лабораторію з виготовлення фальсифікованих ліків

В Івано-Франківській області правоохоронці виявили лабораторію з виготовлення фальсифікованих медпрепаратів.

Про це інформують у відділі комунікації головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Сьогодні, 29 вересня, працівники кримінальної поліції в області, управління захисту економіки, УСБУ та обласної прокуратури провели спільний обшук у господарських будівлях у с.Гончарів Тлумацького району, де виявлено та вилучено велику партію фальсифікованих ліків та обладнання.
При обшуку виявлено та вилучено у великих партіях нерозфасовані лікарські засоби різних фармацевтичних торгових виробників, упаковочний матеріал: фольгу, капсули, пристрій (станок) для механічної упаковки таблеток, листки з голограмами різних фармацевтичних торгових марок, наклейки на лікарські засоби та інше обладнання, яке використовували для виробництва фальсифікату.
«До переліку підроблених ліків увійшли найбільш поширені препарати, такі як «Циприкол» «Амізон», «Ротокол», «Кратал», Cipro Floxacin «Наотролін», «Бімитол», Gripex Noc та багато інших препаратів, навіть «Вазелін», - зауважили у поліції.
Виявлено та вилучено також упаковочний матеріал: рулони фольги з різними написами назв ліків, прозорий блістерний пластик та ін.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 321-1 (фальсифікація лікарських засобів або обіг фальсифікованих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: