За добу на Львівщині виявили 13 небезпечних боєприпасів

За добу на Львівщині виявили 13 небезпечних боєприпасів часів минулих війн, з яких вже 11 знешкоджені фахівцями піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України.

28 вересня о 09:07 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що під час чистки лісу поблизу с. Грабово Золочівського району виявлено 9 артилерійських снарядів калібру 75 мм та один калібру 30 мм.

О 14:53 рятувальники отримали ще одне повідомлення про те, що під час проведення земляних робіт, на території ТзОВ «Електроконтакт Україна», що в м. Золочеві по вул. Кармалюка, 12, на відстані 200 м від житлових будинків ,виявлено мінометну міну часів ІІ Світової війни 81 мм калібру.

Цього ж дня, вищезазначені небезпечні знахідки часів ІІ Світової війни були вилучені та знищені у встановленому порядку, фахівцями піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України

Ще одне повідомлення до рятувальників надійшло о 15:36, що в с. Добряничі Перемишлянського району в приватному господарстві, під час проведення господарських робіт на відстані 50 м від житлових будинків виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

О 15:04 надійшло повідомлення, що в м. Червонограді по вул. Гоголя, на березі річки Західний Буг на відстані 1 км від житлових будинків виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

По факту виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявки до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та їх знищення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: