Італійські інвестори вкладатимуть гроші у розвиток української економіки

27-28 вересня у Римі відбувся українсько-італійський бізнес-форум. Мета заходу – представлення потенціалу провідних галузей промисловості України з метою залучення італійських інвесторів та відкриття нових виробничих потужностей з італійським капіталом в Україні.

27-28 вересня у Римі відбувся українсько-італійський бізнес-форум. Мета заходу – представлення потенціалу провідних галузей промисловості України з метою залучення італійських інвесторів та відкриття нових виробничих потужностей з італійським капіталом в Україні, про повідомляє прес-служба Державна служба геології та надр.

На цьому заході зібралися представники провідних галузей та члени уряду України та Італії.

«Цей форум – це чи не головна платформа для розвитку економічної співпраці між Україною та Італією. У рамках бізнес-форуму ми провели чимало важливих зустрічей, які, я переконаний, допоможуть залучити італійських інвесторів в геологічну сферу. Перед Україною відкриваються багато перспектив, важливо правильно цим скористатися», – зазначив т.в.о.голови Держгеонадр Микола Бояркіна.

Ключовою метою Українсько-італійського бізнес-форуму було позиціонування провідних галузей нашої країни задля залучення та відкриття нових виробничих потужностей з італійським капіталом в Україні.

«Через нестабільність законодавчого сектору довіра до українського бізнесу на низькому рівні. Завдяки форуму ми дійшли згоди з президентом Української спілки промисловців та підприємцівАнатолієм Кінахом щодо підтримки інвесторів, які вкладатимуть гроші у розвиток української економіки. У рамках співпраці ми з президентом УСПП вже запланували першочергові дії. Геологічна сфера – це один із стратегічних напрямів у розвитку України, тому об’єднання нашого досвіду та зусиль дозволить вивести надрокористування на конкурентний рівень», –підсумував Микола Бояркін.

По завершенні форуму українська та італійська сторони окреслили конкретні кроки для  розкриття двостороннього економічного потенціалу країн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: