У Львові погодили будівництво ЖК на Стрийській, 108

255-1
Стрийська, 108

Виконком Львівської міської ради погодив містобудівні умови і обмеження ТзОВ «Будівельна кераміка Львова» для зведення скандального житлового комплексу на вулиці Стрийській, 108.

30 вересня виконком Львівської міськради схвалив інвестиційний проект будівництва житлового комплексу на вул. Стрийська, 108. Про це повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Суперечки довкола цієї забудови точилися понад вісім місяців. Депутати погодили будівництво лише після того, як представник компанії-забудовника погодилася на запропоновані ЛМР зауваження.

Так, за словами головного архітектора Львова Юліана Чаплінського, ЖК має виправити проблеми з в’їздом і виїздом з території, підземним паркінгом, автостоянкою та проектом дитячого майданчика.

Як зазначила представниця забудовника, співвласниця девелоперської компанії «Моя країна» Тетяна Овчаренко, ці зауваження будуть враховані. Утім, за її словами, офіційно Львівська міська рада не озвучувала їх.

«Сьогодні ми вперше чуємо ці слова. Офіційним листом нам їх ніхто не надсилав - каже Тетяна Овчаренко. – Зауваження не є підставою для того, аби не видавати нам  містобудівні умови та обмеження. Ми їх врахуємо».

Нагадаємо, майже рік девелоперська компанія «Моя країна» намагається звести у Львові житловий комплекс. Представники забудовника звинувачують у перешкоджанні їхній діяльності депутатів міськради.

Зазначимо також, 27 вересня Галицький районний суд виніс рішення на користь ЖК. У документах зазначено, що міська рада незаконно блокує будівництво по вулиці Стрийській, 108.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: