Затриманим у замаху на Копитка інформацію надавав охоронець бізнесмена, - ЗМІ

Затримані у замаху на Копитка завербували одного з охоронців Копитка, який і надавав банді інформацію, пише міська газета «Ратуша».

Затримані у замаху на Копитка  завербували одного з охоронців Копитка, який і надавав банді інформацію, пише міська газета «Ратуша».

 Усі затримані — особи непересічні й більшість із них спонукальним мотивом своїх дій назвала гроші. Замовник (за версією слідства — Дмитро Гаврилюк) пообіцяв їм за знищення Богдана Копитка два мільйони шістсот тисяч гривень (еквівалент ста тисяч доларів). Аванс — 600 тисяч гривень — вручили громадянину Монте (своє прізвище він змінив два роки тому). З них 400 тисяч той передав Антоненку, висококласному мінеру, який має військову спецпідготовку. З цих коштів Антоненко повинен був 200 тисяч залишити собі, а ще 200 тисяч розділити між «подільниками» — Цукерником і Кольцовим. Однак Антоненко віддав своїм товаришам лише по 15 тисяч, решту присвоїв. Ці нюанси з’ясувалися вже після арешту. Гроші Монте вручав безпосередньо Дмитро Гаврилюк, якого з львівським бізнесменом Володимиром Степановичем Дідухом, знаним у кримінальному світі як Вова «Морда», зв’язує багаторічна дружба.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: