Міська дитяча клінічна лікарня отримала надсучасне обладнання (фото)

img_0131

Щоб надавати якіснішу медичну допомогу дітям, для відділення хірургії за кошти міста придбано надсучасне відео-ендоскопічне обладнання.

Чіткість і якість зображення нового обладнання дозволяють виявити і описати найменші зміни при захворюваннях та аномаліях шлунково-кишкового тракту. Хірургія у дітей вимагає якісного підходу через мініатюрність органів і специфіку функціонування їхніх організмів.

[dyvys_blockqoute text="Використання сучасного обладнання дасть змогу проводити сотні обстежень протягом року" author="Галина Курило"]

Потреба у такому обладнанні експертного класу була давно. Ендоскопія у високій роздільній здатності, у поєднанні зі scan технологією, відкриває нові можливості у складних випадках при вроджених вадах, зокрема у новороджених. Використання сучасного обладнання дасть змогу проводити сотні обстежень протягом року та принципово по-новому підійти до діагностики і лікування не лише пацієнтів міста і області, а й дітей з інших регіонів, які потребують високоточного обстеження але не мають відповідного обладнання - розповідає завідувач відділення вроджених вад розвитку і хірургії новороджених міської дитячої клінічної лікарні Галина Курило.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: