Усі документи на будівництво візит-центру відповідають чинному законодавству, - Назаровець

Як повідомив директор Музею народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» Роман Назаровець, жодних порушень щодо дозвільних документів на будівництво візит-центру немає, усі документи готувалися відповідно до чинного законодавства.

«Усі дозвільні документи на будівництво візит-центру відповідають чинному законодавству. Жодних порушень в цих документах не було, ці документи проходили через управління міської ради, в кінцевому результаті ми отримали державну експертизу на цей проект. Якби були якісь зауваження, ми б не отримали державної експертизи», - зазначив Роман Назоровець, директор Музею народної архітектури та побуту «Шевченківський гай».

Додамо, у Музеї архітектури та побуту «Шевченківський гай» планують облаштувати візит-центр із виставковою залою, конференц-залою, кав'ярнею та новими касами.

Нагадаємо, раніше поліція відкрила кримінальне провадження щодо намірів будівництва візит-центру в «Шевченківському гаю».

Про це йдеться у відповіді т.в.о. начальника ГУ НП у Львівській області Дмитра Загарії на звернення народного депутата України Ігоря Васюника щодо порушення містобудівного законодавства начальником управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради Юліаном Чаплінським при видачі містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки для будівництва візит-центру на території «Музею народної архітектури та побуту у м. Львові» по вул. Чернеча Гора, 1.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: