Депутати ЛМР хочуть змінити межі Львова

Львівська міська рада звернулася до Держгеокадастру з проханням посприяти у передачі місту земель площею близько 59 гектарів.

Як наголошується у зверненні 48 гектарів з цієї площі мають бути роздані учасникам АТО, передає ІА Дивись.info.

«Місто Львів обмежене територіальними ресурсами і не в змозі забезпечити в повній мірі вільними земельними ділянками учасників АТО. Враховуючи наведене, Львівською міською радою опрацьовується питання надання учасникам АТО – мешканцям Львова, земельних ділянок для ведення садівництва орієнтовною площею 48,1 гектара, які розташовані між промисловою зоною «Рясне» та житловим мікрорайоном Білогорща».

У зверненні також йдеться, що Зимноводівська сільська рада погодила  вилучення земель площею 57,32 гектара і 98, 7835 гектара та включення їх у межі Львова.

«Згідно із ст.122 Земельного кодексу розпорядником земель с/г призначення за межами населеного пункту визначено центральний орган виконавчої влади з питань земельних ресурсів та його територіальні органи, що передають земельні ділянки такого призначення у власність або користування для всіх потреб. Сьогодні роботи зі зміни меж Львова не завершені. Відповідно до положень Земельного кодексу розпорядником зазначених земельних ділянок є ГУ Держгеокадастру у Львівській області» - йдеться у зверненні.

А відтак депутати просять зарезервувати «орієнтовно 48,1 гектара для потреб учасників АТО та орієнтовно 10 гектарів для влаштування вулично-дорожньої мережі.

«Сформований список громадян-учасників АТО на отримання земельних ділянок під садівництво буде скеровано Вам», - йдеться у зверненні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: