Що змінить безвізовий режим з ЄС для українців? (Інфографіка)

14542624_1209235649115517_874048486_n

Комітет Європарламенту з громадянських свобод та внутрішніх справ (LIBE) проголосував за внесення України до переліку країн, з якими ЄС запроваджує безвізовий режим 26 вересня. На черзі — голосування у Раді Європейського Союзу.

Комітет Європарламенту з громадянських свобод та внутрішніх справ (LIBE) проголосував за  внесення України до переліку країн, з якими ЄС запроваджує безвізовий режим 26 вересня. На черзі — голосування у Раді Європейського Союзу.

Сьогодні експерти прогнозують, що Україна може отримати безвізовий режим з країнами ЄС вже цієї осені. Чого очікувати українцям, у такому випадку? Хто та на скільки зможе виїздити закордон по безвізу? Які нюанси оформлення біометричного паспорту? ІА Дивись.info підготувала інфографіку, яка дає відповіді на ці та інші питання.

infogra1

 

Із запровадженням безвізового режиму, у першу чергу, зміняться правила перетину кордону. Відтак, українці повинні запам'ятати, які документи брати з собою, а які ні.

infografa2

Сьогодні існує чимало міфів щодо того, з якою метою можна буде їхати по безвізу. ІА Дивись.info пропонує коротке пояснення:

infogra3

Крім того, українцям для перетину кордону потрібно буде оформити біометричні паспорти. Для цього потрібно зібрати певний пакет документів та подати їх у підрозділ міграційної служби у вашому місті.

infogra4

Безвізовий режим —це не тільки можливість подорожувати за спрощеною системою Також це — важливий крок для розвитку держави. infogra5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: