У Львові старий трамвай повернув літнім пасажирам молодість

4-6 жовтня, внаслідок випадання сильних дощів, по півдню території області – дуже сильних дощів, на річках очікується формування дощового паводку з підйомом рівнів води.

Вчора, 3 жовтня, в рамках відзначення Міжнародного Дня людей похилого віку, ЛКП «Львівелектротранс» провело благодійну екскурсію ретро-трамваєм «Gotha T59E» № 002. Його пасажирами стали літні люди, підопічні Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян.

Як розповідають у «Львівелектротрансі», працівники центру соціального обслуговування звернулися до них із проханням організувати екскурсію ретро-трамваєм у рамках благодійної акції «Новітній Львів – людям із обмеженими можливостями». Керівництво підприємства підтримало цю соціальну ініціативу.

«Незважаючи на дощову погоду, поїздка стареньким трамвайчиком подарувала літнім людям багато позитивних емоцій. Адже саме такими трамвайчиками в роки своєї молодості ці люди їздили на навчання, роботу чи навіть романтичне побачення. Під час екскурсії пасажири ретро-трамвая не тільки почули цікаву розповідь про історію нашого міста і львівського трамваю, але й співали українських пісень і навіть танцювали в салоні. Як розповіла одна із екскурсанток, старенький трамвайчик повернув їй на певний час молодість», – розповідають у «Львівелектротрансі».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: