Відтепер засмічення лісу каратиметься жорстокіше

mmm

ВР України запровадила більші штрафи за засмічення лісу та нехтування правилами пожежної безпеки. Правопорушення каратиметься штрафом від 25 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, на посадових осіб – від 50 до 100 мінімумів (сьогодні – від 5 до 10 мінімумів для громадян і від 10 до 20 мінімумів для посадових осіб).

ВР України запровадила більші штрафи за засмічення лісу та нехтування правилами пожежної безпеки. Правопорушення каратиметься штрафом від 25 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, на посадових осіб – від 50 до 100 мінімумів (сьогодні – від 5 до 10 мінімумів для громадян і від 10 до 20 мінімумів для посадових осіб).

Про це пише УНІАН.

Як стало відомо раніше, на Львівщині продовжується лісоцид. Відтак, мешканці сіл Жидачівського району неодноразово зверталися до органів самоврядування, правоохоронних структур з проханням вплинути на проблему. Однак їхні звернення залишаються проігнорованими, а з лісу щодня виїжджає вантажівка з кругляком.

Більше про вирубку лісів дивіться тут. Як зупинити лісоцид на Львівщині читайте у блозі журналіста та громадського активіста Тараса Матвіїва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: