У Львові відомий урбаніст з Одеси розкаже про елементи дизайну міста

8 жовтня в рамках виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник» відбудеться «Круглий стіл з виробниками: елементи дизайну міста».

Захід триватиме з 11.30 до 14.00 год у Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17).

ЛКП «Інститут просторового розвитку» та управління економіки ЛМР запрошують виробників, дизайнерів, проектантів та активних львів'ян до обміну думками та контактами щодо облаштування громадського простору міста.

Спеціальний гість - дизайнер та урбаніст з Одеси Костянтин Ємельянов - розкаже про дизайн-коди облаштування просторів європейських міст, поділиться своїми знаннями щодо вигляду та технічних характеристик якісних елементів мощення, освітлення, вуличних меблів, обмежувачів паркування, облаштування озеленення тощо.

Львівська міська рада прагне розпочати діалог щодо розробки правил облаштування громадського простору міста: його вулиць, скверів, площ та парків з точки зору співпраці виробників елементів облаштування громадського простору, дизайнерів та проектувальників громадських просторів та вулиць. Буде зроблено перші кроки до налагодження контактів між підприємцями та дизайнерами, для створення якісно нової продукції, що буде затребувана на ринку.

«Окремо на цій зустрічі ми хочемо подякувати підприємцям та дизайнерам, що вже долучилися до облаштування міста в рамках своїх програм корпоративної соціальної відповідальності, а також громадської активності львівських дизайнерів», - розповідає Олександра Сладкова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: