У Львові відбудеться Всеукраїнський Форум ОСББ

20 – 21 жовтня у Львові у готелі «Дністер» (вул. Матейка, 6) відбудеться Сьомий Всеукраїнський Форум об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).

 

Мета Форуму – створення якісної комунікаційної платформи для обміну досягненнями та можливостями змін у галузі житлового господарства між усіма впливовими групами: представниками ОСББ, владою, бізнесом, експертами.

Учасники Форуму – більше ста найуспішніших та найпрогресивніших керівників ОСББ та Асоціацій ОСББ зі всіх областей України; представники влади Львова, керівники відділів та управлінь житлового господарства обласних центрів, представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, міжнародних організацій та громадського сектору.

«Форум ОСББ уже став традиційним заходом, проте щороку намагаємося видозмінити формат заходу. Цього року, спільно з нашими партнерами, ми вирішили зробити наголос на обміні досвідом досвідчених голів ОСББ і голів новостворених ОСББ, оскільки завдяки змінам у законодавстві – в Україні за рік було створено близько 30 тисяч нових ОСББ.

У перший день заходу учасники зможуть подискутувати щодо правових аспектів та енергоефективності у сфері ЖКГ, також відбудеться екскурсія ОСББ «Оберіг». Другий день буде присвячений темі управління, оскільки голови ОСББ мають розуміти, що у них є можливість перетворити свою діяльність із волонтерства на повноцінну кар’єру», - зазначила Наталія Болібрух, координатор проекту, Інститут міста.

Акредитація – за посиланням.

Довідка:
Організатори та партнери Форуму:  Інститут міста, Львівська міська рада, Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ), Проект USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», Міжнародна фінансова корпорація (IFC).

Комерційні партнери Форуму: ПАТ «Кредобанк», ТОВ з іноземними інвестиціями «Данфосс ТОВ», ТзОВ «Снєжка-Україна» Група компаній «Sniezka».

Контактна особа:  Наталія Болібрух, координатор проекту, Інститут міста [email protected] , тел. 067-8514-668.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: