В Україні стартувала єдина платформа для пошуку волонтерської допомоги

640x427

Українські волонтери презентували платформу для пошуку волонтерської допомоги volonter.org.

Українські волонтери презентували платформу для пошуку волонтерської допомоги volonter.org. Про це повідомив засновник проекту Анатолій Мазарчук.

640x427-1

За його словами, платформа volonter.org - це перший в Україні інструмент, який допоможе громадським ініціативам знаходити для своїх проектів волонтерів, а волонтерам - допомагати в реалізації проектів.

«Більше двох років тому ми з командою запустили сайт Герої АТО, на якому систематизували інформацію про поранених бійців, яка була в той час в онлайні. Спілкувалися з великою кількістю волонтерів і зрозуміли, що для побудови горизонтальних зв'язків у волонтерській середовищі і максимально ефективного пошуку допомоги часто не вистачало існуючих інструментів. Тоді виникла ідея створити сайт volonter.org, де активісти могли б публікувати власні проекти і залучати волонтерську допомогу, а волонтери - знаходити проекти, в яких зацікавлені», – повідомив Анатолій Мазарчук.

За словами автора проекту, користувачі volonter.org мають можливість визначити свій статус: волонтер, громадська організація чи громадський активіст. Проекти можна вибирати за містом, тематикою, організаціями.

«У кожного з нас народжуються геніальні ідеї. Якісь із них ми можемо реалізувати самостійно, а іноді для того, щоб проект змінив цей світ, нам потрібна допомога. Саме для того, щоб люди з видатними ідеями і задумами знаходили допомогу, а волонтери мали можливість знайти проекти, де їх вміння або час будуть корисними, ми створили платформу volonter.org», – резюмує Анатолій Мазарчук.

Зараз на сайті функціонують 20 категорій для створення і пошуку проектів: допомога армії захист прав дітей, туризм і так далі. Їх список буде збільшуватися залежно від запитів волонтерів.

Джерело: Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: