Долю лікарки, яку звинувачують у смерті дитини, визначить службове розслідування (Фото)

erkerk
скріншот із публікації батька породіллі

У одному із львівських будинків в утробі породіллі померла дитина. Про це повідомляють користувачі соціальних мереж.

У одному із львівських будинків в утробі породіллі померла дитина. Про це повідомляють користувачі соціальних мереж.

Трапився прикрий інцидент у пологовому відділенні міської лікарні на вулиці Рапопорта. Батьки породіллі звинувачують в смерті їхньої онучки працівницю закладу.

«Поступила вона в пологовий будинок «на Джамбула» 30 вересня. По результатам УЗД було виявлено згущення вод та маловоддя і лікарка УЗДистка сказала вже час народжувати, що не варто тягнути. Тим більше термін пологів настав ще 26 вересня. На це її лікарка відповіла, що ще не час і все в нормі - так має бути, на УЗД не можуть побачити маловоддя. Майже такі самі відповіді були на різні запитання доньки до 3 жовтня. Сказала, що в понеділок буде професорський обхід і тоді будемо вирішувати. Під час обходу лікарка сказала професору, що в Тані ще тиждень часу, професор «ткнув» пальцем в живіт і вони вийшли. В той день я перший раз за 9 місяців почув, як моя дитина плаче. Ми почали обдзвонювати знайомих лікарів», - написав батько породіллі.

За його словами, у цей же вечір болі в животі породіллі посилились, однак лікар порадила їй добряче виспатись. Вирішення проблеми перенесли на ранок. Та лікарка забула про породіллю.

«Таня не стала її чекати і побігла до іншого лікаря, який зробив КТГ і сказав, що немає серцебиття. Я не прощу! Я не прощу біль нашої сім'ї, моєї дружини, яка три доби не відходила від нашої дитини, яка була присутня при пологах і перша побачила нашу онучку, вимазану зеленою жижою, бо в животі небуло ні каплі вологи, а потім обнявшись ридала разом з завідуючим відділення, який приймав пологи. За пекло, яке я пережив виносячи з моргу в труні свою онучку, не ембріон, а пухленьку дівчинку 3 кг. 800 гр., 57 см., одягнену в малюсеньке біле платтячко, в те саме, в якому ми мали зустріти на виході з пологового будинку. Як клав в труну м'яку іграшку, яку просила покласти моя донька. За ридання мого сина, сльози якого я бачив ще в дитинстві», - розповідає батько.

14484627_1139947869392170_6908287391692593509_n

ІА Дивись.info звернулася до міських чиновників, аби ті прокоментували ситуацію, що трапилася.

«Управлінню охорони здоров’я відомо про ситуацію, яка сталася. Вони створять комісію і комісія проведе службове розслідування», - повідомили у прес-службі ЛМР.

Ми й надалі відстежуватимемо, як розвиватимуться події.

фото: Варта 1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: